info@rotterdamlimo.nl

Ma - Zo 24/7

Home / Prijzen / Gold

Gold

Met de Gold Limousine ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring vol luxe en grandeur. Stap in en laat jezelf verwennen met de hoogste vorm van comfort en klasse. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw rit met de Gold Limousine te reserveren en jezelf en je gezelschap te trakteren op een buitengewone ervaring die je nog lang zult koesteren.

Professionele chauffeurs

Sterrenhemel

4.8

Assistent ondersteuning

Romantische verlichting

Perfecte dienstverlening

Prijzen vanaf

€ 250

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Daan

2 yaar geleden

"We hebben Rotterdam Limo ingehuurd voor onze trouwdag en waren zeer tevreden met hun service. De chauffeur was professioneel en vriendelijk, en de limousine was schoon en luxe. Ze zorgden ervoor dat onze rit comfortabel en speciaal was. Geweldige ervaring!"

Stijn

2 yaar geleden

"Ik kan Rotterdam Limo ten zeerste aanbevelen. We hebben ze ingeschakeld voor een avondje uit met vrienden en het was een geweldige ervaring. De chauffeur was punctueel, beleefd en behulpzaam. De limousine was prachtig en we konden echt van de rit genieten. Topbedrijf!"

Willem

2 yaar geleden

"Rotterdam Limo heeft onze bedrijfsevenementen meerdere keren van dienst geweest en ze stellen nooit teleur. Hun chauffeurs zijn professioneel en altijd op tijd. De limousines zijn goed onderhouden en bieden een comfortabele en stijlvolle rit. We blijven ze graag gebruiken!"

Niek

2 yaar geleden

"We hebben Rotterdam Limo ingeschakeld voor een speciale verjaardagsviering en ze hebben onze verwachtingen overtroffen. De limousine was prachtig versierd en de chauffeur was attent en vriendelijk. Het was een onvergetelijke ervaring en we zouden zeker weer van hun diensten gebruik maken."

Andere Auto's

Meer auto's bekijken

S 600 Mayback

Luxe limousine uitstraling
Tuxedo kleuren (zwarte dak)
Veranderende sterrenhemel
Getinte ruiten

€ 225
Lancia Limousine

3 LCD TV’s
Romantische verlichting
Spiegelplafond met gekleurde sterrenhemel
Intercom

€ 250
Hummer H2 Zwart

Luxe limousine uitstraling
Zeer luxe lederen bekleding
Romantische verlichting
Dubbele Airco

€ 350