info@rotterdamlimo.nl

Ma - Zo 24/7

Home / Prijzen / Chrysler

Chrysler

Welkom bij onze limousineverhuur, waar we graag de Chrysler C300 presenteren. Deze verfijnde en stijlvolle limousine belichaamt de essentie van luxe en elegantie. Met zijn opvallende ontwerp en indrukwekkende prestaties is de Chrysler C300 de perfecte keuze voor een breed scala aan gelegenheden.

Professionele chauffeurs

Sterrenhemel

4.8

Assistent ondersteuning

Romantische verlichting

Perfecte dienstverlening

Prijzen vanaf

€ 210

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Daan

2 yaar geleden

"We hebben Rotterdam Limo ingehuurd voor onze trouwdag en waren zeer tevreden met hun service. De chauffeur was professioneel en vriendelijk, en de limousine was schoon en luxe. Ze zorgden ervoor dat onze rit comfortabel en speciaal was. Geweldige ervaring!"

Stijn

2 yaar geleden

"Ik kan Rotterdam Limo ten zeerste aanbevelen. We hebben ze ingeschakeld voor een avondje uit met vrienden en het was een geweldige ervaring. De chauffeur was punctueel, beleefd en behulpzaam. De limousine was prachtig en we konden echt van de rit genieten. Topbedrijf!"

Willem

2 yaar geleden

"Rotterdam Limo heeft onze bedrijfsevenementen meerdere keren van dienst geweest en ze stellen nooit teleur. Hun chauffeurs zijn professioneel en altijd op tijd. De limousines zijn goed onderhouden en bieden een comfortabele en stijlvolle rit. We blijven ze graag gebruiken!"

Niek

2 yaar geleden

"We hebben Rotterdam Limo ingeschakeld voor een speciale verjaardagsviering en ze hebben onze verwachtingen overtroffen. De limousine was prachtig versierd en de chauffeur was attent en vriendelijk. Het was een onvergetelijke ervaring en we zouden zeker weer van hun diensten gebruik maken."

Andere Auto's

Meer auto's bekijken

S 600 Mayback

Luxe limousine uitstraling
Tuxedo kleuren (zwarte dak)
Veranderende sterrenhemel
Getinte ruiten

€ 225
Lancia Limousine

3 LCD TV’s
Romantische verlichting
Spiegelplafond met gekleurde sterrenhemel
Intercom

€ 250
Hummer H2 Zwart

Luxe limousine uitstraling
Zeer luxe lederen bekleding
Romantische verlichting
Dubbele Airco

€ 350